Jazzy Jeff с парти в Ялта

Jazzy Jeff с парти в Ялта

166742_527158177327488_423644230_nРап половинката на Will Smith –  DJ Jazzy Jeff забива в Yalta Club
През послените няколко години, парти живота у нас е силно повлиян от „черната” музика. Хип-хопа е тотален хит, който събира все повече фенове и заслужено се превръща в истинско културно течение.
И като най-добрия клуб на българска земя, нямаше как да останем безразлични към тази тенденция. На 12-ти април ще ви запознаем с най-добрия приятел на Уил Смит, половинката на „Свежият принц от Бел Еър” – DJ Jazzy Jeff! … Звездата на Jazzy изгрява през 80-те години в самата зора на old school хип хопа, който произлиза от кварталните партита през 70-те и 80-те. Тогава се е пускало предимно funk, disco и soul. Първите DJ-и на партитата постепенно осъзнават, че песента е най-танцувалната и приятна част, разширяват я, използвайки аудио миксери и плочи.
Колаборацията на Jazzy с Уил Смит, супер успешното им дуо DJ Jazzy Jeff and The Fresh Prince жъне огромен успех през 80-те и 90-те години. Първият им сингъл „Girls Ain’t Nothin But Trouble” е наистина „голямата работа” по това  време! Парчетата им възпяват тинейдържкия бунт срещу всички и всичко и жаланието на тогавашната младеж за наистина якото забавление. Римите на Уил и миксовете на Jazzy се превръщат в тоталния хит на тогаващото време познато като „Златният век” на американската хип-хоп култура.
DJ Jazzy Jeff измувява всички с невероятните си умения с винила, иновативнитоста си и музикална гъвкавост. Той е носител на редица награди включително и Грами. Безупречен пример за истински рап DJ, който ще покаже на всички истински фенове на хип-хопа у нас от къде тръгва всичко.
Пионерът на рап музиката ще се срещне зад пулта на Yalta Club с нашенската легенда DJ Stancho и изгряващата звезда на българска  хип-хоп музика DJ Ray Bon. Тримата артисти ще направят истински фоерверков сблъсък на хип-хоп поколенията от последния четвърт век. Парти вечер, която всеки истински фен на рап музиката ще запомни завинаги!
И както винаги …
WE DO IT BETTER FOR YOU YALTA CLUB!
Билети в Yalta Club и в мрежата на Eventim.bg – http://bit.ly/jazzy-jeff-tickets
_=_=_=_=_=_=
DJ JAZZY JEFF http://www.djjazzyjeff.com/ https://www.facebook.com/djjazzyjeff https://twitter.com/djjazzyjeff215 https://soundcloud.com/djjazzyjeff
DJ STANCHO https://www.facebook.com/djstancho.official http://www.myspace.com/djstanchoo
DJ RAY BON https://www.facebook.com/djraybon https://twitter.com/DJ_Ray_Bon

Leave a Reply

*