К’во стаа е? Липсва ли ти стария rap? DMS – “СТАРИЯТ RAP”

К’во стаа е? Липсва ли ти стария rap? DMS – “СТАРИЯТ RAP”

“- К’во стаа е, ДгЕ?
– Е кажи кво стаа… Липсва ли ти стария rap, на мене доооста, ДгЕ!”
Duli, “Бавния” МС и един “неизвестен” Стефан, едни благи плевенски младежи им е залипсвал “Стария Рап”
DMS – “СТАРИЯТ RAP”

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- К'во стаа е? Липсва ли ти стария rap? DMS - "СТАРИЯТ RAP"

User Rating: 5.00 stars (1 votes).

★★★★★
★★★★★
К’во стаа е? Липсва ли ти стария rap? DMS – “СТАРИЯТ RAP” 5.0 5 2

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.