Kanye West, Chris Brown и Vybz Kartel влизат в затвора?

След вълната новини за напускащи затвора рапъри, явно “вселената” е решила да запази баланса.
Три световно популярни артиста са застрашени от влизане в затвора

Най-тежко се оказва положението на реге звездата Vybz Kartel. Той бе признат за виновен за убийството на Barrington Barron, 27 годишен бизнесмен и промоутър от Ямайка. Той е убит през Септември 2011, но чак сега съдът се е признал Vybz за виновен. Въпреки всичко, той не се признава за виновен и в момента обжалва присъдата си.

Друг “герой” от криминалните хроники е Chris Brown. След като бе изгонен от Рехабилитационната клиника, за нарушаване на вътрешния ред и опит за вкарване на алкохол и наркотици в клинаката, в която бе приет, той е заплашен от ефективна присъда. Постъпката му бе приета от съда като нарушаване на изпитателния срок на условната му присъда. Според медии в САЩ, Breezy ще лежи в затвора до 23 Април, след което съдът ще произнесе официалната присъда на певеца.

В Най-лека ситуация ще се окаже Kanye West, който бе признат за виновен за нападението над папарак на летищещто в Л.А. Той е застрашен “само” от 250 часа обществено полезен труд, 2 години пробация, 30 дни “Anger Management” и 1 ден в затвор.
Видео от инцидента с Weezus можете да видите тук: