Концертът на DMX в България се отлага

png

Поради здравословни проблеми звездата отменя част от датите на цялото турне

Планираното за 13-ти декември шоу на DMX в България беше преместено за 16-ти декември по искане от страна на мениджмънта на изпълнителя. Причините не бяха обявени по молба на eкипа на DMX Tour.

Днес мениджърите на DMX Tour 2013 г. обявиха официално причината за отлагане на събитието, а именно внезапни здравословни проблеми на артиста.

Поради този факт се налага да отложим концерта в понеделник за неопределено време, защото не искаме повече и ние и феновете в навечерието на Коледа да страдаме от негативни емоции.

За екипа на 359hiphop.com това е изключително неприятно! Българският промоутър е един от най-коректните по договор с DMX Tour и е направил всичко възможно извън договорните си отношения с мениджмънта на артиста той да бъде на българска сцена. Затова нашето абсолютно решение е да отменим концерта за този месец и всички фенове и спонсори да получат парите си обратно. Когато DMX се възстанови, България ще бъде първата дата на Балканите, защото всички ние го заслужаваме.

Разбираме и оценяваме търпението на всички фенове и партньори и ги молим да прочетат официалното становище на артиста и да проявят толерантност към проблема на любимия си рапър:

Facebook: https://www.facebook.com/pages/DMX-TOUR/379188255516300?ref=br_tf

Site: http://www.dmxtour.com/

Twitter: https://twitter.com/Dmx

Моля не подценявайте факта, че България е единственият концерт с лично обръщение от страна на DMX към екипа на 359hiphop.com и това не е случайно и не е официална практика.

Екипът на 359hiphop.com изказва своята огромна благодарност към българските артисти в лицето на: xSPENSive, ALEX P, BATE SASHO, SARAFA, DEE, RED ONE, DJ YANGFETISH, DJ BIG BO, DJ NORA GOLD, NEGY, X NRG

CREW, SUGAR WINGS за пълната подкрепа и разбиране.

Пожелаваме ви весели Коледни празници и ще ви държим в течение, когато имаме новини за DMX Tour.

Важна информация за връщане на пари от билети:

Всеки закупил билет, ще си получи парите обратно от 19-ти декември.

Парите от всички билети за концерта на DMX ще бъдат възстановени от организаторите към продавачите на билети Eventim и Ticketportal и феновете ще могат да си ги получат от техните каси и офиси от 19-ти декември по техните предварително установени правила.

За билетите, закупени от Ticketstream, те ще се връщат от 19.12., но от самите организатори, след като Ticketstream преведат окончателната сума към организаторите. За целта хората, закупили билети от Ticketstream, трябва да изпратят сканирано копие от билета си, касов бон или бележка от куриер, име и банкова сметка, на E-mail: 359@urbn.me

Екипът на www.359hiphop.com се извинява на всички фенове за причинените неудобства. Направихме всичко възможно този концерт да се случи въпреки усилията и средствата, които ни коства това.