KRS-One обединява четирите стихии

KRS-One обединява четирите стихии

1012170_10152945896170167_877356031_n

Рапиране, графити, ди джей и брейк денс на концерта на хип-хоп гуруто

Концертът на легендарния рапър KRS-One на 8 юли в София се очертава да се превърне в взривяващо феновете шоу, обещават организаторите. Под покрива на парти център 4 километър ще се обединят всички елементи на хип-хопа.
Вечерта ще започне с първия елемент – графити, където едни от най-талантливите артисти в тази сфера ще покажат уменията си.
Паралелно с това добре познато на българската публика градско изкуство отпред и в самата зала ще се проведат брейкденс демонстрации с участници едни от най-изявените брейк формации като Monstribe, FlowTron, NoName crew, Makoza Nostra и XNRG crew.
В самия парти център са предвидени не една, а две зали. В голямата зала, където ще излезе и KRS-One – подгряващи от българска страна ще бъдат едни от най-силните и добре познати на феновете имена.
Преди гуруто на хип хопа да отвее с качествен бийт и лирика своите почитатели, сцената ще загреят родните Kuts & Klets, Jahmmi, Atila, Spens & Rapschool Club 180, Bobo & Gang и разбира се, DJ Stancho.
Специално по повод гостуването на KRS-One в България се завръща македонската звезда Toni Zen, който напоследък нашумя в средите със съвместното си парче с Bobo “Светът е твой”. В същата зала ще се проведат и MC битки, където всеки един от феновете ще може да покаже нивото си на рапиране и изява пред публика.
В малката зала, за настроението ще се погрижат диджеите Kenobi, Panegata, Vankata, Skill 032, Funktool и Bong.
Билетите за концерта на KRS-One на 8-и юли в България са на цена от 20 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Leave a Reply

*