КУПИ БИЛЕТ за Waka Flocka Flame и финала на 359 HIP HOP HELL TOUR 2014

359 TV избухва с адско лятно турне 359 HipHop Hell Tour от 30 Юли до 07 Август в цяла България

Световната рап звезда Waka Flocka Flame пристига на 7 август в Dance Centre Mania, Слънчев Бряг, за да забие на финала на турнето, с всички участници: Alex P, Bobo, X, DEE, Сарафа, E.C.C.C., Hoodini, Kriminal, Troi, Thrician, Studenta и специален гост Боби Ваклинов от “Господари на ефира”, а танците са поверени на сексапилните танцьорки, избрани с кастинг, момчетата от X ENERGY CREW и финалиста от последния сезон на “България търси талант” – попинг сензацията Бехайдин.

Waka Flocka Flame няма търпение да се запознае с организаторите, за които има лични референции от DMX и Rick Ross, с който има и парче:

Рапърът от Атланта Джорджия, идва по специална покана на 359 HIP HOP, по случай лятното турне и старта на най-новата музикална българска хип хоп телевизия – 359 TV.

Waka Flocka Flame ще закрие 359 HipHop Hell Tour на 7 август в денс център Мания със самостоятелен концерт, специално за българските си фенове.

Откритието на Gucci Mane ще бъде за пръв път в България на август – Dance Centre Mania, Слънчев бряг.

За първи път на феновете на истински хип хоп ще бъде предложено нов тип забавление, което не са виждали досега. Горещите концерти не случайно ще се случват в част от най-големите аква паркове и басейни в страната. Партитата тип “Маями” са провокативни с локации, горещи, дяволски красиви жени и най-сексапилните български рапъри.

359 HipHop Hell Tour 2014 включва лошите момчета на българската рап сцена Alex P, Bobo, X, DEE, Сарафа, E.C.C.C., Hoodini, Kriminal, Troi, Thrician и Studenta, а танците са поверени на най-сексапилните танцьорки, момчетата от X ENERGY CREW и финалиста от последния сезон на “България търси талант” – попинг сензацията Бехайдин. Специално участие и на Боби Ваклинов от Господарите. Всички участници и повече информация за турнето можете да намерите на адрес: www.359tour.bg
facebook-cover-359-tour-2014

facebook-cover-waka

Всяко парти ще продължи повече от 4 часа. 4 часа, които никога няма да забравите.

359 HipHop Hell Tour 2014 – адското турне!

30 юли – к–с Konza , гр.Брезник  до София, 17.30 часа

 31 юли – к–с Аква Парк Санкт Петербург, гр. Пловдив, 17.30 часа

 1 август – Moda Bar Escape , гр.Ст.Загора, 18.00 часа

                   Cachaça Bar, гр. Варна, 00.00 часа

 2 август    клуб  Игуана, к-с Сл.Бряг- 23.00 часа

 5 август – Е.С.С.Сlub, гр. Несебър от 23.00 часа

 6 август – Beach Bar Pillow, гр. Бургас, 18.00 часа

7 август –  Waka Flocka Flame  в денс център Мания,  к-с Сл.бряг , 00.00 часа