Лъвовете на Лъвов мост осъмнаха с расти в стил Snoop Lion

Лъвовете на Лъвов мост осъмнаха с расти в стил Snoop Lion

Pic 2Тази сутрин лъвовете на столичния Лъвов мост осъмнаха с расти на своите гриви. Малко преди Snoop Dogg да кацне на родна земя за концерта си в зала Арена Армеец на 8 юли, група фенове изненада всички жители на столицата с нова визия на лъвовете.

Прероденият Snoop Dogg, наскоро се прекръсти на Snoop Lion след пътуване до Ямайка. Изпълнителят съвсем наскоро издаде и последния си албум Reincarnated (Прероден), както и документален филм със същото име. В България той ще изпее и всички си големи хитови парчета като  “What’s My Name”, “Sensual Seduction”, също и дуетите му с Dr.Dre – “The Next Episode” и “Still D.R.E.”, както и още много други.              

Ако все още нямате билет за събитието, имате последна възможност да се сдобиете с такъв преди концерта в понеделник.  Билети  търсете в мрежата на TicketPro, в зала Арена Армеец, както и online на www.ticketpro.bg.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop Dogg, известен и като Snoop Lion, феновете му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалния сайт  на концерта на Snoop  в София http://www.snoopdogginsofia2013.com/ 

 

Leave a Reply

*