Мария Илиева завършва 2018 по най-вълнуващия начин

Певицата представи албума си „Всичко” в клуб City Stage в София

Много искрено и с много стил Мария Илиева поднесе на стотиците фенове в клуб City Stage едно музикално вълшебство, едно пътуване през един осмислен музикален път. Изпипано до най-малкия детайл, много музикантско и емоционално, събитието за пореден път показа, че Мария Илиева е кралицата на българската поп сцена.

На втория ден на Коледа Мария избра да представи албума си „Всичко”, събрал най-големите ѝ хитове. Зад нея бяха музикантите Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани) и Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор), а специалните гости на събитието бяха три от най-емблематичните имена за българската музика. Графа и Любо се качиха на сцената за дуетите си с певицата „Крадена любов”, „Чуваш ли ме” и “Alright”, а с Живко Петров Мария направи специална версия за пиано и глас песента „Сама”, на която маестрото е автор.

Най-доброто от Мария Илиева от началото до днес – това усети публиката в City Stage и пя заедно с певицата всяка една песен. Сред гостите бяха приятели и партньори на Мария – Мага, който е автор на първите ѝ хитове през 2001г., Саня Армутлиева – издател на албума „Всичко”, Велизар Соколов – Заки, Васко Иванов – Dexter, Сантра и много други.

Мария Илиева отдели няколко минути в края на концерта, за да благодари поименно на всички автори, музиканти и приятели и партньори, които участват в албума. Равносметката от 2018г. е впечатляваща – певицата стана майка за пръв път в началото на годината, а в края издаде албум, събрал най-големите ѝ хитове – двете най-значими събития в личния и професионалния ѝ живот. Още много музика предстои на Жена на годината и през 2019 – Мария подготвя турне в Америка през януари и февруари, а след това – и в България, с което ще представи „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”.

Албумът е вече на пазара с издател Вирджиния Рекърдс.