Мащабния 359 HipHop Fest 2013 приключи успешно

dbp_22 (1)Фестивала събра на едно място 50 български и 2 световни звезди за 3 дни
В събота вечер приключи първото издание на най-голямото хип хоп събитие в България – 359 HipHop Fest 2013. Събитието успя за отрицателно време да събере хиляди финове в Пловдив да се насладят на големите Rick Ross и Ciara, и 50 български топ звезди.

Музикалното чудо на годината започна с лек фалстарт, след като полетът на Rick Ross закъсня с няколко часа и той изпусна прекачването си за България. Феновете бях бесни, но въпреки това организаторите направиха всичко необходимо Rick Ross да дойде и да пее в Пловдив. За целта беше специално нает частен самолет, който превози Рик и екипът му до Пловдив. Rick Ross остана в България до понеделник, като за това време засне кадри за новото си видео и се срещна с потенциални бизнес партньори в страната. Интересен факт е, че той се довери единствено на катъринг компанията LCS Кетъринг относно храната, която му се приготвяше тук.

Въпреки проблемите в първия ден, ден 2 беше доста по-успешен, макар и негативната нагласа на част от публиката, които до последно смятаха, че Rick Ross отново няма да излезе на сцената. Въпреки всичко Rick Ross се появи и направи грандиозно шоу веднага след невероятното представяне на хедлайнера на вечерта – 100 Кила.

Краят на 359 HipHop Fest бе поставен с лошите момичета на хип хопа и кралицата Сиара. Тя подари на всички едно незабравимо изживяване. Няколкохилядната тълпа ревеше от щастие. Докато беше в България, тя отседна в апартамента на Силвестър Сталоун в хотел Санкт Петербург. Ciara и Rick Ross избраха Nokia за престоя си в България и звездите ползваха последните модели телефони на компанията.

По време на фестивала не липсваха и много, и интересни активности от страна на партньорите на феста. Heineken провокираха феновете да си изхвърлят празните кенове в специално направен контейнер и срещу това получават атрактивни подаръци от бранда, а за най-горещите фенове графити артисти рисуваха тениски с автографи от бг артистите.

Тази година Metaxa Sun имаха релакс корнър, на който представиха топ коктейла на лятото Metaxa Sun, а феновете получиха атрактивни шапки.

Разбира се както винаги най-луди бяха промо екипа на Jagermeister, като дори една от хостесите беше извикана лично от Ciara, за да танцува на сцената с нея.

Момичетата на Jameson пък се снимаха с феновете на стена на славата и семплираха напитката, която заяви своята категорична подкрепа към хип хоп културата.

До мащабната шатра на Red Bull се забавляваха скейтърите, които дори прескачаха кола, а всички останали фенове охлаждаха страстите с невероятните Nestle Magnum и ледено студени Somersby и Coca Cola.

Афтърпартито в клуб “Хистерия” Пловдив бе посетено лично от Ciara и DJ Sam Sneak. Клубът едва побираше всички желаещи да влязат и да се забавляват със световните и български звезди. Гости на партито бяха още 100 Кила, Лора Караджова, Лейди Би, Сани Алекса, Криста, Сантра, DJ Swet Lu и много други.