Maсурски – “Енергия”

Maсурски – “Енергия”

XPRSN и SILENT CITY гърмят!

Maсурски – “Енергия”
Музика, Аранжимент, Микс: Apo [Apo&Nevena]
Текст : Масурски
Видео: Gold Grippin

Leave a Reply

*