Местят концерта на Ryan Leslie в Sofia Live Club

B

 

Всичко е наред. Не се притеснявайте. Хората, които имат закупени билети вече, няма да им се налага да си купуват нови.

ВИП билети за концерта на Ryan Leslie ще бъдат пуснати в понеделник или най-късно във вторник, като всеки билет ще е със стойност 80лв и ще включва:
– Отделни (по-добри места) за концерта.
– Гостуване на коктейл вечер с Ryan Leslie с Meet&Greet включен кетъринг и снимка с артиста за спомен. – Два часа ще може да коментирате, говорите или дискутирате със звездата на вечерта всичките си въпроси.

Отделно ще има и Work Shop на който всеки фен ще може да присъства и да види един от най-големите гении в днешно време на живо как твори, но повече информация може да очаквате след понеделник! 

В най-бурното R&B и HIP-HOP парти за тази година на музикалния гений ще „помагат” най-актуалните балкански изпълнители

 

Ryan Leslie на живо – 6.11.2013 г. SOFIA LIVE CLUB.

На сцената ще излезе официалният тур DJ-ТAM-R, а след него Бобо, за съвместни парчета с него пред българската публика ще излязат и други български звезди – Лора Караджова, Графа, Jahmmi Youth, Меу, Деси Андонова от PhutureShock, Кристо, Rudi Duli Muden & Kukushev, BobyLeon и др. Водещи и подгряващи диджеи на горещата ноемврийска вечер ще бъдат добре познатите на българската публика DJ Bugs и N.A.S.O. от Monster Hip Hop Party. Специално по случай събитието от съседна Македония ще пристигне и Toni Zen, чието съвместно парче с Бобо достига върховете в класациите на MTV – Adria. За всички, които искат да се присъединят за афтър партито на концерта, входът ще е на цена от 10 лв.