Mиксинг работилница с Димитър “Майт” Ганчев

Sound Ninja стартира серия от музикални работилници в betahaus Sofia

 Първата по рода си академия за музикално продуциране и DJ-инг в България – Sound Ninja обединява сили с betahaus Sofia за да представи серия от ексклузивни уъркшопове свързани със съвременната музика и всичките и аспекти. Работилниците ще бъдат водени от гост-лекторите на Sound Ninja и са част от инициативата workshops@beta  – програма от платени обучения, лекции и курсове с експерти от различни индустрии.

Пилотното издание на 12 октомври от 16ч. в betahaus на ул. Крум Попов 56-58 е на тема “Музикален миксинг“. Димитър Ганчев  ще сподели професионалния си опит и подход като микс-инженер, ще демонстрира работни Pro Tools сесии на актуални парчета от практиката си и ще сподели какви техники и похвати използва в зависимост от особеностите на музикалния стил и съдържание. В Q&A секция “Майт” ще даде практически съвети за подобряване на миксдауна и ще отговаря на въпроси от гостите.

unnamed

През над десет годишния си професионален път, Димитър Ганчев работи с всички топ артисти и продуценти в България, а на вкуса и професионализма му се доверяват и победителите от “X Factor” (Virginia Records, Sony, BMG) и “Гласът на България” (Universal). Носител е на 2 награди за албум на годината, песен на годината на наградите на БГ Радио, а в момента се подвизава като резидент микс инжинер в Студио Диджитъл Плюс.

 

Част от впечатлавящото му портфолио включва редица изпълнители, с които работи успешно и до момента: Ъпсурт, Белослава, Криско, Мария Илиева, Руши, Дивна, Васил Петров, Д2, Пиф, Калин Вельов, Те, 100Кила, Миро, Лора Караджова, Революция Z, Дичо, Поли Генова, Тони, Каризма, Орлин Горанов, Криста, Нина Николина, Лео, Играта, Васил Чергов, Рафи, Ангел и Мойсей, Ахат и много други!

Повече за Димитър Ганчев и останалите лектори в Sound Ninja може да прочетете тук: http://artsforumbg.com/sound-ninja/lektori

До 8.10 (сряда) в продажба ще бъдат пуснати “Early bird” билети на цена 12лв., които може да закупите тук.

Билетите в деня на събитието са на цена от 15лв. и могат да бъдат закупени на място в betahaus.  Входът за курсисти на Sound Ninja е безплатен!

Следващото събитие от поредицата е “Drum & Bass работилница с L 33”, където младата надежда на българската електронна музика Даян Куцаров за първи път ще сподели техники и тайни от “кухнята” на своите продукции. Датата ще бъде обявена съвсем скоро!

Пилотните групите по музикално продуциране Sound Ninja са почти запълнени! Желаещите могат да се записват до 12 октомври като пишат на мейл info@artsforumbg.com. За повече информация влезте тук: http://www.359hiphop.com/soundninja