Missher: “Очаквайте много приятна и лирична песен, която вече записахме с RXDI”

Днес ще ви срещнем с една нова соул и r’n’b дива, която доста често ще виждате и за напред на българската музикална сцена. Тя е много красива, импулсивна и със сигурност пее страхотно. Missher е професионален танцьор и невероятен талант.

Ще оставим Missher сама да ви разкаже за себе си, както и за най-интересното около нея.

10637727_10203408309740965_627318016_n

359: Здравей Мише! Как си? Представи се на феновете ни.

Missher: Здравей, Нана. Аз съм Мишер позитивна и добра ха-ха. Ето виждаш, не съм много добра в само представянето, но ще опитам така. Родена съм в Горна Оряховица. Живяла съм във Варна много време, а от около 5 години съм в София и от толкова време съм част от балет Нова. От близо година се занимавам и с музика, като цяло танците и музиката са всичко, с което съм искала да се занимавам. Имам и други страсти свързани с изкуство.Запалена съм по фотографията и още хиляди неща, които не искам да издавам от суеверие.

359: Какво ново около теб? Излиза скоро новото ти видео с Alex P ? Издай ни малко информация, моля.

Missher: След по-малко от 2 седмици, предстои премиерата на дебютната ми песен “Нещо лично”, която е  с участието на Alex P.

Реших събитието да се състои в клуб Sugar, защото мястото ми е сантиментално. Танцувала съм там известно време, освен това там се чувствам като у дома си, добре знаеш как е, а това ми е много важно да се чувствам така за първото ми по-важно събитие. Относно парчето, текстът е мой, както и на Alex. Музиката и аранжимента са на Gem, а за финалните щрихи или mix & master се погрижи Бате Пешо (Studio Buster).  Видеото е заснето от моят близък приятел – Buddabbaz (Buddubbaz Tape). Искам да използвам момента и да благодаря на всички, които участваха в проекта и за емоцията по време на осъществянето му. Благодаря на Даниела Арнаут за стайлинга ми във видеото (Manga Collection), на GOLOKA за аксесоарите, които нося не само във видеото, но и в личния си живот. Каня всички на 18 септември /четвъртък / от 21 часа в клуб Sugar. Kаня абсолютно всеки, който има желание да чуе и види за първи път песента ми, подготвила съм и някои изненади,  извън представянето на проекта. Вие от 359 сте специално поканени ,всички останали са просто поканени ха-ха (шегувам се).

10649696_10152693687980281_6997664587882948089_n

359: Ти винаги си в колаборация с някой. Няма ли скоро да пуснеш нещо соло?

Missher: Така се случи, че досега всеки музикален проект, в който съм вземала участие е било в колaборация с друг изпълнител.Сега е момента да кажа ,че ми предстоят и още такива проекти, очаквайте много приятна и лирична песен, която вече записахме с RXDI. Както и преди броени дни записахме съвместно с Лошите и Homelezz, в което аз влизам на фийт, но съвсем скоро започвам работа по солов проект. Много скоро  – да!

359: Какво слуша Missher?

Missher: Какво слушам ли? Аз съм на периоди. Има моменти, в които се събуждам и си пускам Кorn или Нирвана. Слушам много rock, grundge, rnb, soul, hip-hop, jazz, funk. Kато цяло не се ограничавам ,но най-любимите ми банди са Guns and Roses, INXS, Nirvana. Tрудно ми е да кажа какво слушам определено, защото аз слушам много музика постоянно. Oнзи ден заспах със слушалките с албума на Явката DLG и Madmatic “Човекът,който смее 2”. Супер много харесвам нещата, които правят, а отскоро съм запалена по музиката на Ума и Дума. Сега докато ти отговарям на въпросите слушам демото ни с Лошите и Homelezz и съм влюбена в този трак. Направо е мания! Надявам се да се приеме добре!