Модата на Наградите на БГ Радио 2017

И тази година БГ Радио раздаде годишните си музикални награди със страхотно шоу, топ изпълнители и хубава музика.

Хилядите зрители в Благоевград се насладиха както на уникален спектакъл, много бъдещи хитове, така и на стилното представяне на всяка една от музикалните звезди на България.

Всеки от изпълнителите, който си тръгна със статуетка, беше заложил на аткрактивен стил, а повечето от дамите и на доста екстравагантни визии.

Младият певец Кристиан Костов обра наградите за БГ изпълнител,  БГ дебют, БГ посланик и БГ песен. Последната награда той си подели с Павел и Венци Венц Венц за общия им хит “Вдигам Level”.

    

17-годишният Кристиан бе заложил на обичайното си облекло в черен цвят, като единият толает за изпълнението на сцената му бе в елегантен стил, а другият доста по-младежки и спортен.

Друг млад и изгряващ изпълнител – Дара, както винаги провокативна, се появи с коса на плитки под кръста, в огнени цветове и костюм по тялото в метален цвят.

За дебютното изпълнение на живо на най-новото парче на Михаела Филева и Venzy, певицата бе избрала секси костюм, изцяло в деним, а за връчването на наградите бе в тоалет в черно и жълто, с велурени ботуши над коляното и асиметрична пола.

Графа, който спечели наградата за БГ Албум – “Моменти”, бе както винаги елегантен, с класически костюм в любимия му черен цвят, като разчупи малко стила си със сако в шотландко каре, когато излезе на сцената да получи наградата си.

Павел и Венци не изневериха на нестандартния си и екстравагантен стил, Криско, който изпя на живо за първи път Bazooka, също бе избрал актрактивен аутфит.