MR.ERBIE & MIDIFLASH на живо в концертната зала на Five High

MR.ERBIE & MIDIFLASH на живо в концертната зала на Five High

Rock On Jamz & Five High skatepark представят :

MR.ERBIE & MIDIFLASH на живо в концертната зала на Five High, където ще представят новия си съвместен албум “Rooftop” включващ гост участия от класически МС-та като Rasco ( Cali Agents ), Shyheim, Ty-Nitty и други, както и ще Ви направят свидетели на уникалното си шоу включващо beatmaking routine от продуцентското / DJ дуо MIDIFLASH.

Mr.Erbie е активен на локалната Хип Хоп сцена в Торонто, Канада още от края на 90-те. Зад гърба си има солиден опит от работата си с много продуценти и артисти, както от Канада, така и задокенски колабораций. През 1997 година излиза първия му проект още като младо и доказващо се МС и оттогава не се е спирал. През последните 10 години е много активен в различни европейски колабораций, така се ражда и проекта му с дуото MIDIFLASH от Мюнхен, Германия. Съвместния им албум ROOFTOP, който ще представят у нас носи със звученето на 90-те съчетано със специфичния характер на новото boom bap звучене.

MIDIFLASH е продуцентско и DJ дуо от Мюнхен, Германия, което започва да работи и миксира на живо “back to back” още от 1996-та година насам. Двамата започват началото на своето развитие като Хип Хоп DJ част от клубната сцена на Мюнхен. Съвсем естествено продължение на развитието им като артисти поставя фокусирането им над продуцирането на собствена музика и правенето на бийтове за локалната Хип Хоп сцена. Постепенно MIDIFLASH изграждат името и стила си в работата с различни местни и интернационални МС-та и артисти, част от които са MR.ERBIE, M-Dot , Revalation, Nutso, DJ LP2 , DJ NST, Spax, MorlokK, Dilemma, Little Vic, Roger Reckless и други.
Музикалните корени на тяхното звучене идват от музиката на 70-те. Soul, Jazz и Rock музиката от този период оказва голямо влияние върху продуцирането им. Това, което ще очаквате от тях на живо са много импровизаций със семплите, върху които MR.ERBIE ще прави своите лирически интерпретаций, а блендата на гласа му определено ще грабне вашето внимание.

Вход на място : 10 BGN

Local Support:

on the mic: 5 o’clock, ATILA, SBM, RIMAK & JEPEEC (Shano Crew)
ПРИМ (Shadow Lab.), 082 Crew & Shani

B-Boy’s : Monstribe

DJ’s: Akasha & STINKY

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- MR.ERBIE & MIDIFLASH на живо в концертната зала на Five High

User Rating: 5.00 stars (1 votes).

★★★★★
★★★★★
MR.ERBIE & MIDIFLASH на живо в концертната зала на Five High 5.0 5 2

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.