Nicki Minaj говори за Meek Mill, бъдещия й албум и Barbershop 3

Nicki Minaj говори за Meek Mill, бъдещия й албум и Barbershop 3

Nicki Minaj е на новата корица на Nylon. Докато се подготвя за премиерата на Barbershop 3 следващия месец, рап кралицата отдели време и за априлския брой на списанието.

Там изпълнителката говори за следващия й албум, годежа й (или липсата на такъв), актьорските й амбиции и защо е отказала да twerk-ва в Barbershop 3.

Списанието излиза на 29-ти март.

nicki-minaj-nylon-1 nicki-minaj-nylon-2 nicki-minaj-nylon-4 nicki-minaj-nylon-7

ЗА СЛЕДВАЩИЯ Й АЛБУМ: “Имах нужда от време да помисля, защото The Pinkprint свърши в една емоционално нестабилна точка… Сега искам щастието ми да си личи в новите неща, които правя.”

ЗА MEEK MILL: “Когато двамата бяхме просто приятели, той винаги ми казваше: “Напомняш ми на майка ми и те харесвам, защото си като някой пич. Също така говориш като някой мъжага”… За мен е важно да се чува гласът ми. Да си във връзка не означава, че трябва да загубиш мнението си. Да си във връзка трябва да означава, че си се срещнал с достатъчно сигурен човек който да ти позволи да си останеш кралица.” 

ОТНОСНО СЛУХОВЕТЕ ЗА ГОДЕЖ МЕЖДУ ДВАМАТА: “Все още не съм сгодена… Той каза, че третият пръстен ще бъде годежния. Но от време на време ме нарича своя годеница и аз винаги се опитвам да го спра. Караме го стъпка по стъпка. А ако се омъжа, тогава ще имам дете и това ще е забавно, защото нямам търпение да държа бебето си в ръце. 

ОТНОСНО ОТКАЗА Й ДА TWERK-ВА В BARBERSHOP 3: “Не всяка секси жена twerk-ва по цял ден.”

Leave a Reply

*