No Comment и Бо Стоянова представят общ проект

No Comment  и Бо Стоянова представят общ проект.

Проектът ще носи името “Stress” и тази сряда ще има официална промоция в клуб “Sugar”.

ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖЪРКА В IT КОМПАНИЯ У НАС ЗАПИСА АНТИ-СТРЕС ПЕСЕН
ПРЕМИЕРА НА 11 ЮНИ (СРЯДА), SUGAR, 20:00

Младата певица Бо Стоянова, която в корпоративния свят е позната като проджект мениджър в IT компания, записа песен вдъхновена от офис живота, тематично кръстена „Стрес”. Парчето е съвместен проект с хип-хоп групата NoComment. Музиката и аранжиментът са дело на Борислав Константинов (No Comment), който е и съавтор на текста заедно с Бо Стоянова, а записите са направени в тяхното студио с допълнителна обработка на Бате Пешо/Studio Buster.

Видеото с черно-бяла визия и динамичен монтаж, представя една по-различна гледна точка на стреса, с който е изпълнен заобикалящият ни свят.
Видеоклипът към песента “Стрес” е дело на Павел Павлов, който е отговорен както за режисурата, така и за заснемането и монтажа.

Това е първата песен с поп привкус на Бо Стоянова, която въпреки че все още приема музиката като хоби, има впечатляваща дискография от над 30 дъб-степ и дръм-енд-бейс тракове, а личните й музикални вкусове винаги дърпат саунда на парчетата й в посока джаз, фънк, хип хоп и соул с английски привкус.

No Comment са едни от младите хип-хоп артисти на сцената, които изненадват със своето различно и съвременно звучене, а бандата нашумя преди няколко месеца с хита си „OKAY THE REMIX” заедно с Играта, Pavell & Venci Venc’ и X.
Интернет премиерата на клипа „Стрес” е след броени дни, веднага след като Бо Стоянова и No Comment представят видеото на 11 юни (сряда) в клуб SUGAR от 20:00 часа.

Повече информация, може да намерите тук: https://www.facebook.com/events/456618041139265/

10444666_10152458579469443_3734401535206875743_n