Новата парти икона – мега робота ANDROMEGA,  превзе нощния живот в София!

Новата парти икона – мега робота ANDROMEGA, превзе нощния живот в София!

IMG_1735

 

Премиерата  на новото ултра модерно светлинно шоу

надмина очакванията  на публиката с невиждани досега визуални ефекти

 

 

От няколко  дни клубния живот в София вече не е същия. На 18 октомври се роди най-ярката и ослепителна звезда в родния шоубизнес – парти роботa ANDROMEGA, който постави началото на ново, зрелищно и невиждано досега светлинно шоу в България. Стотици зрители и почитатели на визуалното изкуство станаха свидетели на уникални авторски светлинни технологии – интерактивни киберкостюми и светлинни илюзии, които караха пространството да „оживява“ и за няколко минути ги пренасяха в друга реалност. ANDROMEGA надмина всички очаквания на публиката, която със затаен дъх следеше във всеки един момент случващото се на сцената и избухваше в заслужени аплодисменти.

 

Зрелищният  премиерен спектакъл ANDROMEGA: Visual Madness, бе представен в два отделни перформънса, в които основните герои буквално изгряваха на сцената пред екзалтираните погледи на публиката – мега роботът ANDROMEGA, виртуозният Poi Boy, лазерният магьосник и красавиците Alfa и Beta. На фона на уникален музикален сет, миксиращ авторски бийтове и вокали с някои от най-популярните хаус и хип-хоп тракове, сцената мощно експлоадира в кристален звук и светлина. Сред ефектните визуални атракции, умело се редуваха „танцуващи“ във въздуха светлинни картини с мощни лазери, насочвани от ръцете на мега робота, огнен дим и пушек пистолети с прелитащ над главите на зрителите робот Ар. Дрон. Приказното вълшебство на лазерния магьосник, пречупващ лазерен лъч на няколко части, направи още по-магично и неповторимо преживяването на публиката по време на шоуто.

 

Още със своя дебют, първият мега робот в България, съвместяващ в себе си най-актуалните и спиращи дъха клубни ефекти, се превърна в истинска сензация, а публиката го обяви за новата парти икона в нощния живот на София. През следващите месеци, очаквайте светлинното шоу ANDROMEGA: Visual Madness, на сцената на най-добрите клубове в страната и чужбина, както и най-големите музикални събития у нас. Актуални новини за парти робота и предстоящите му изяви, можете да откриете на неговата официална фейсбук страница www.facebook.com/pages/ANDROMEGA/374936139306516?fref=ts

 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.