Новата татуировка на Drake предизвика вълна от критика

Вероятно повечето от нас са запознати с емблематичната корица на The Beatles с пешеходната пътека. Сега обаче си представете пресичащите улицата изпълнители, но с Drake пред John Lennon.

Често едни от най-известните личности ни шокират със свои постъпки, които ги превръщат в обект на медийното внимание и предизвикват вълна от коментари в интернет пространството. Сред тях е и рапърът Drake, който неведнъж се е озовавал в центъра на ураган от контрастни мнения в социалните медии.

Последното нещо, с което ни изуми той, е най-новата му татуировка. Тя се намира на ръката му и изобразява емблематичната корица на един от албумите на легендарната група The Beatles. Дотук новата му мастилена придобивка не звучи като нищо особено, но нека не пропускаме и малката подробност, че пред тях Drake е избрал да постави самия себе си.

View this post on Instagram

Nobody: Me: Somebody play Whole Lotta Red

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Това, което поражда критиката и дори гнева на много хора, е, че тази татуировка се появява точно след като Drake надмина рекорда на The Beatles /34/ за брой песни в топ 10 на класацията Billboard Hot 100.

Макар изпълнителят да не ни показва новата си придобивка директно, можем да я забележим на различни негови снимки, тъй като е на изключително видимо място.

View this post on Instagram

Yg and Tyga just came out #Drake #OVO

A post shared by OVO (@draymond.67) on

Снимки: Instagram