„Няма начин“ да не видите първото музикално видео с подкрепата на БАН

Marteen & Daze  с ново видео

 Видеото към песента „Няма начин“ на Marteen & Daze (Мартин и Дейз) ще остане в историята на българската музикална сцена като първото видео към хип-хоп парче, заснето с подкрепата и съдействието на БАН. Хитовите изпълнители, които нашумяха с песента „Между нас“, избрали Ботаническата градина на БАН, защото локацията им се сторила интересна.

„Повечето от актуалните изпълнители, търсят комерсиални ситуации и места, на които да заснемат видеата си. В крайна сметка, една от функциите на музиката е да образова, в такъв случай няма по-добро място от Ботаническата градина на БАН. Ако някой не я е виждал на живо, да си пусне новото ни видео.“ – шегуват се изпълнителите.

Всъщност нестандартната идея – да се потърси подкрепата на БАН – е плод на въображението на талантливия екип от Gold Grippin, чието дело е и самото видео.

Промоцията на оригиналния проект ще се състои във вторник (13.05) в столичния клуб „Bedroom“, като Marteen & Daze няма да бъдат единствените участници в събитието. Под светлината на прожекторите ще попадне N.A.S.O, който ще бъде домакин на събитието, DJ Bugs и момичетата от балет „Fame“.


1507641_655860814463409_1750356841122880868_n