Обединителят на Изтока – Тr1ckmusic с нов микстейп. Изтегли THE TR1CKTAPE VOL.2 тук (обновена)

Tr1ckmusic за пореден път обедини  българският хип хоп в една продукция – THE TR1CKTAPE VOL.2

Зад интересното име Tr1ckmusic се крие млад музикален продуцент роден в черноморския български град Варна.

Tr1ckmusic е един от малкото артисти, които има волята, владеят разбирането и спокойствието, с които успешно обединява най-добрите MC артисти в общ проект наречен – THE TR1CKTAPE VOL.2.

Идеята за THE TR1CKTAPE VOL.2 стартира в началото на 2013 година. В продължение на година и няколко месеца. Tr1ckmusic обединява  Варна, Бургас и Шумен, а и не само, в музикални колаборации и проекти. В THE TR1CKTAPE VOL.2. взимат участие над 30 родни изпълнители, вплетени в различни интересни колаборации по между им, като резултата са 22 парчета, най-разнообразни като стил – от трап, през семплирани и по-хард тракове, до клубни бенгъри.

THE TR1CKTAPE VOL.2  ще бъде издаден на компакт диск , а също така ще може да бъде изтеглен безплатно от www.tr1ckmusic.com.

Диска ще съдържа 20 песни, а онлай/дигиталния вариант ще е с 2 парчета бонус – общо 22.

Изтегли тук: http://tr1ckmusic.com/music/tr1cktape-vol-2, поръчай тук : www.tr1ckmusic.com

Интересен акцент от албума са фийтовете в него. Като започнем от сингъл, който излезе на 1-ви април със сериозен „скандал“ – „Кой те излъга“ и преминем през още  няколко интересни фийт-а, които до сега не сме чували, като колаборация между различните артисти.

Tr1ckmusic споделя с усмивка : „Несъмнено комбинирането на различните артисти беше най трудната част, но с търпение всичко става.“

Записите са правени на най-различни места – от Studio 21, Студио Изток и FAQinMusic във Варна, през Studio 33 и MFZanimation в Бургас, че през Шумен, Търново чак до София.

За звученето (миск и мастъринг) основно е отговорен –  Виктор Добрев – FB,  както и самият Tr1ckmusic, а главните виновници за римите са: Hoodini, Dim4ou, F.O., Добри Момчета (Kriminal и Masta G), M.W.P., 42, Joker Flow, Jentaro, Varna Sound (2 и CT), FOX (Кa$ino), Madmatic, Fang, Qvkata DLG, Thugga, ATS (Kriss Eo и Beezy), Uptown Fellaz (Don Alberto, Jorkata и Fly Boy), Ума и Дума (Вантка, Fengi, MadBasta и Колеца), Jay, 45th, Mc Bo, Fogg и Bobkata (победител в конкурса на tr1ckmusic – Burn Da Mic).

Екипът на 359hiphop.com реши да изненада Tr1ckmusic и потърси мнението на една, малка част от артистите, с които той е работил в THE TR1CKTAPE VOL.2.
Вижте какво споделиха артистите за съвместната им работа с Tr1ckmusic.

HOODINI“Работата с Лъчката е удоволствие! Рядко се случва да намериш човек с такава мотивация и изпълнителност  в днешно време! Всичко при него е точно и ясно! Не случайно и започнахме да работим и върху съвместен албум, който ще излезе по-късно през тази година. Поздравявам го за втората тава Tr1cktape Vol. 2!”

hoodini

JOKER FLOW : “Да се бачка с Трика си е удоволствие, лично за мен! Работи се лесно и бързо без излишни приказки. А за Триктейпа, нямам к’во друго да кажа освен да отдам пълен респект към Лъчо, понеже си представям колко е трудно да събереш толкова рапета в един пакет. Да не говорим пък за интрото ”Кой те излъга?” и видеото към него с което пак се беше нагърбил той. Такива колаборации са рядкост и много помагат за обединяване на изпълнителите.”jokerflow

66433_548893398454878_1402922332_n

2 LICA (Varna Sound)“Да работиш с Tr1kmusic e енергично, новаторско и е предизвикателсво. И не на последно място – супер приятно!  “Tr1cktape Vol.2” не е за пропускане.”

1619139_488505827925864_1140291400_nMADMATIC : “С участието си в “Кой те излъга” за пръв път записах върху бийт на Трик-а, иначе се познаваме отдавна. Аз винаги съм му харесвал музиката, а и като човек е супер готин. Добряк, спокоен и улеганал човек. Работата с него върви изключително лесно. Стига да ме уцели с точния за мен бийт, от там на татък само му пращам вокалите, и той възпламенява песента с брилянтните си “трикове”. Мисля, че хората ще са доволни от проекта Tr1ktape Vol. 2. Все пак в него участват едни от най-големите имена в историята на БГ рапа… Можете да ме цитирате!”

42 :” Ами Трика е пилот – терорист. Качи ни на един самолет всички и ни разби в ушите на хората. Сега чакаме да видим последствията.“10015657_634781096592277_767314838_n

 

F.O. : “ Да се работи с Трика в песен. Много сериозен и много идеен. Всестранно развит пич.  Брат му е F.B., който сега работи с Килата. С него правихме салфетките, сега бачка с Килата. Той също е мега талант.  Абе цялото семейство не са случайни. Трика е човек, който не печели от този тейп, а го прави втора година и го превръща в традиция, институция ако щеш. Прави го от душичка, поради което има и пълната ни подкрепа . Някой от хитовете на Килата да на негови бийтове, но момчето продължава да работи.  И с не толкова известни хора, които могат не по-малко. Такъв е Трика. С една дума – истински.  Д ни е жив и здрав, и малките трикчета – също.
P.S. Някои видеа като : “Лили Иванова” и “Господарина на ефира” ги е монтирал той.“

F.O

Kriminal ( Добри Момчета): “С Tr1ck се работи много лесно и приятно, защото ми е в кръвната група, а и той е един от малкото хора които изпипват нещата до край в детайли. Винаги забърква точните хора за всеки продукт, раздава се максимално и смятам, че това се забелязва от всички. Поздрави за Tr1cktape vol.2  и нека здравото бачкане продължи!!!”

994400_10201191417569647_1550897667_ntt2-front-cover

tt2-back-cover