One Love Tour 2019 стартира след по-малко от месец

В град Банско, стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019. Звездите на България и Македония ще поднесат на своите почитатели, няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади.

Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата и помежду си.

Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти и ще се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София – ЮНЕСКО.

Едни от най-известните изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава. Звездният списък включва Графа, Михаела Филева, Слаткаристика, Next Time и други.

Чрез музиката на групи и изпълнители, от две съседни, близки страни, с много сходни езици, One Love Tour цели да докаже, че любовта обединява, а любовта към музиката може да събере на едно място фенове от България и Македония.

Събитието се организира за трета поредна година от “Междинна станция / Medium Station” и “INOVATIVA Group“, със съдействието на Община Банско и “Юлен” АД.

Повече информация ви очаква на страницата на One Love Tour във Facebook.

Снимки: Facebook