ОРЛИН  ПАВЛОВ  НАГРАБИ  ВОДЕЩА  В  ЕФИР

ОРЛИН ПАВЛОВ НАГРАБИ ВОДЕЩА В ЕФИР

Любимецът на  жените, певецът секс – символ Орлин Павлов, награби на живо в ефир водещата на различният НЕсутрешенен блок „Първа смяна”- екс адреналинката Камелия Аврамова.

Изпълнителят бе един от гостите в предаването, за да разкаже за проектът си с рапъра Кристо и първото им съвместно парче „Виж кво стана”, за участието си в новият сезон на „ Като две капки вода” и за целувките. Провокиран от водещените, Орлин Павлов награби Ками, за да подкрепи  новата рубрика „Зодиакално“, в която първата тема бе как се целуват отделните зодии.

Останалите гости в днешното предаване бяха актьорите от направилия фурор български игрален филм „11А“ – Ралица Паскалева и Станислав Яневски, Монти и Мартина от Ice Cream, които разказа за новото им парче, с много як бийт „Турбина” и Мис Малко коте 2016-та – Десислава Милкова.

Тъй като водещите правеха собствено проучване на тема: „Как се целуват отделните зодии”, всеки от гостите разказа интересни, любопитни и горещи истории. Като целувката на Ралица Паскалева с актьора от култовият сериал „Бягство от затвора” Доминик Пърсел. Всъщност, Ралица освен да целува известни актьори, реже и глави. Демонстрацията в ефир бе с Павката,  който падна на колене, посечен от импровизираните мечове в студиото.

И така, с много емоции и добро настроение, стартира новата седмица в ефира на 359TV.

Ако сте станали по – късно, можете да ни гледате на: https://www.youtube.com/watch?v=jWiR0nGT81Y.

Очаквайте поредната доза свежо утро, утре, точно в 8:00, по 359TV. Водещите Камелия Аврамова и Павел Владимиров ще ви заразят с настроение!Различно!НЕсутрешно!

DSC_3241 12834684_10209490851814154_933866320_n

DSC_3336 DSC_3364

DSC_3274

Leave a Reply

*