Още изненади за партито на 359hiphop.com

Остава само ден до 10-я рожден ден на най-големият сайт за хип хоп музика и култура в България – 359hiphop.com.

Като рожденици сме Ви подготвили много изненади и промоции, но освен това и самите артисти са подготвили подаръци и много изненади за Вас.

Спенс е подготвил на участниците в Рап работилницата  специални изненади.
Canna Therapy се включва в партито с една специална изненада към феновете, журито и участниците във Freestyle Battle серията , която обаче не става за пушене!

Освен това, журито ще бъде съвсем различно от това до сега. Хората, които ще оценяват римите и способности на мс-тата, които ще вземат участие в състезанието, ще бъдат млади учителки по филология и последен курс журналистика.

Всичко тръгнало на шега от социалната мрежа, може да прерасне в едни добър урок по правоговор на младите таланти от Рап батълите. За 1,2 и 3 място ще има предметни награди от магазин Trap Shop, Shark България и Heineken България, а списание Блясък ще ги отрази специално победителите,

Изненадите не спират до тук. Освен мехлемът от коноп, който отново повтаряме – не става за ядене и пушене, на рождения ден ще получите и подарък специално CD, което ще бъде в лимитирани бройки, специално предоставено от един от артистите.

Заради всички тези изненади и приятни новини, входът за всички ще бъде свободен и всеки ще може да намери своето място в:

ЗАЛА 3, където ще видите и чуете емблематичните – Спенс, Лошите, DRS, Нокаут, O.C.G., Goodslav и Releto.

Зад пулта ще бъде легендата на българската хип хоп DJ сцена – на DJ Marti G, които ще пуска музика от грамофонни плочи.

ЗАЛА 2 е запазена за Highass Ent в лицето на T.H.A. & THE DRUNKEN MA, TOTO, PET ROLL.

Също така ще чуете втората и третата вълна от българската хип хоп сцена – Dee, Alex P, IMP, WOSH MC & FEEL, Боби Ваклинов .

Beatbox от шампиона – RED ONE, а зад пулта ще бъде David a.k.a DJ DVD,

Рап работилницата  на клуб „180“ ще гостува в ЗАЛА 1, където ще проведе Freestyle Battle с предметни награди за 3 ,2 и 1 място. Очакват Ви ексклузивни промоции и още много изненади от организаторите.

Начало : 22:00 ч

Вход: СВОБОДЕН

Задължително +18

poster-10y-bd1a