Петър Неделчев – Pez и Константин Георгиев – 7MBEATS са Money Backpack

Money Backpack е нов канал в мрежата, където може да научите как се правят бийтове, микс и мастъринг и много други, а забърканите лица зад този проект са носителят на наградата “Бийтмейкър ъндърграунд” за 2017 Петър Неделчев – Pez и Константин Георгиев – 7MBEATS. А ето и какво ни споделиха за 359hiphop:

Разкажете ни малко, какво е „Money backpack” и как е роди идеята за него?


– ‘’Money Backpack’’ се роди в края на месец Май, докато си лафихме една вечер с Петър Неделчев. Говорихме си за това, че в България вече става доста популярно да си бийтмейкър и да правиш музика, но нямаме видео уроци за това как се правят определени неща и то на Български език. Навсякъде по света вече е пълно с бийтмейкъри, които правят видео уроци и решихме и Ние за създадем канал за подобни неща. А относно какво е ‘’Money Backpak’’ бих казал, че е една страст към това което правим, а именно музика. Влагаме доста в това да покажем на хората Как го правим Ние.

Колко човека сте забъркани в цялата организация?

– За сега сме само Константин Георгиев (7MBEATS) и Петър Неделчев (Pez Beats), но с тенденция за добавяне и на нови Бийтмекъри и Артисти. Скоро ще има и видеа за Studio One , които ще се правят от CSI BEATS.

Освен с видео уроци как се създават бийтове, който в момента публикувате, какво смятате още да правите?

– Предстоят много интересни неща за напред като Как се правят собствени семпли, луупове, миди китове, дръм китове, микс и мастъринг уроци и прочие. Както вече казах предстоят много много неща. Ние тепърва започваме. Ще се пускат и ревюта на безплатни plugins,както и на такива, които сме си закупили ние с колегата.

Освен бийтове, какви други услуги предлагате?

– Микс и Мастър, Обложки за албуми, Съвети относно бийтмейкинга.

Как някой който иска да работи с вас може да се свърже, какви канали за комуникация използвате? Който иска да се свърже с нас може да го направи по няколко начина:

MONEY BACK PACK в Youtube
Instagram 7MBEATS: SoundCloud
PEZ BEATS: SoundCloud

Пожелай нещо на нашите читатели.

Искам да пожелая на всички ваши читатели да преследват мечтите си, защото времето минава и шансовете започват за се изпаряват един след друг. Да са живи и здрави и винаги да са отворени за нови знания.