ПОДКРЕПЕТЕ ПОЛИ ГЕНОВА ТАЗИ ВЕЧЕР! Ето как:

ПОДКРЕПЕТЕ ПОЛИ ГЕНОВА ТАЗИ ВЕЧЕР! Ето как:

Тази вечер българският представител на Евровизия 2016, Поли Генова, излиза във втория полуфинал на конкурса. Той ще се проведе от 22:00, а зрителите в Европа ще могат да гласуват. Ето и как ще стане това:
Гласуването ще започне след края на последната песен. Водещите ще обявяват изрично началото – всеки изпратен глас преди този момент няма да бъде зачетен. Зрителите ще могат да гласуват в продължение на 15 минути чрез SMS, телефонно обаждане или чрез специално приложение, което може да бъде изтеглено от app.eurovision.tv.
Важно е да се знае, че от територията на България не можем да подкрепим страната ни! В чужбина гласуването е възможно само от участващите страни във втория полуфинал, както и от Великобритания, Италия и Германия. В такъв случай ще трябва да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса и да следвате всички инструкции и телефонни номера, които се изписват на екрана.
Според букмейкърите Поли ще е в челната тройка.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- ПОДКРЕПЕТЕ ПОЛИ ГЕНОВА ТАЗИ ВЕЧЕР!

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
ПОДКРЕПЕТЕ ПОЛИ ГЕНОВА ТАЗИ ВЕЧЕР! Ето как: 359 Editor

Тази вечер българският представител на Евровизия 2016, Поли Генова, излиза във втория полуфинал на конкурса. Той ще се проведе от 22:00, а зрителите в...

5.0

Leave a Reply

*