Пореден нов албум пет години след смъртта на Michael Jackson!

Новият албум на кралят на поп-музиката Michael Jackson излиза на 13 май и съдържа осем не издавани до сега песни записвани в периода от ноември 2008 до март 2009 година и се казва Xscape.

Албумът е най-новият опит да се извлече финансова полза от популярността на музиката на Michael посмъртно. Неиздадените песни са обработени наново от автори на хитове като Jerom Harmen – Jroc, работил с Beyonce и Justin Timberlake, както и норвежкия дует Tore Harmenson и Milek Ericksen, обединени под името Stargate, които са сред хората зад хитове на Rihanna.

Една от песните на име Xscape е използвана и като заглавие на албума, за да се продължи традицията на Michael Jackson да използва една дума за озаглавяване на изданията му.

Добре познатият Antonio L.A. Reid президент на Epic Records/Sony Music и жури в Американският X-Factor, е поверил на хип-хоп звездата Timbaland да е изпълнителен продуцент на албума.

Single MJ - 2014

На първи май излезе и пилотният сингъл към албумът на Michael, Xscape – Love Never Felt So Good, който е и първа песен в него !

Избраният за Любим DJСелектор за 2013 година Marti G, ще направи презентация на новият албум на своят идол Michael Jackson,  десет дни след официалната му премиера на 24 май. DJ-ят е един от най-известните и големи почитатели на Краля на поп-музиката у нас и притежава всичките му оргинални сингли, плочи, дискове, концертни и видео издания, книги и някой аксесоари. Албумът се издава официално в България от Вирджиния Рекърдс /Sony Music !!!

xscape