Поредицата 359 High Society Party все по-горещи

IMG_0099

 

Стартиралият лейбъл за черни партита в клуб „Грамофон“ набира все по-голяма скорост и на 17.10.2013 г. клубът събра едни от най-хубавите жени, почитателки на хип хоп културата. Още в 23:30 часа клуб „Грамофон“ беше пълен и настроението беше на макс. Невероятна беше дори появата на световния шампион по ММА Ronny Alexander в компанията на Xavi Moya, които са тук за битките в Арена Армеец. Те дадоха интервюта за най-големия сайт за хип хоп култура www.359hiphop.com и се снимаха с много фенове.
Pavell & Venci Venc’ доказаха, че са поредното клубно явление в хип хопа, защото накараха всички гости да танцуват и пеят с тях. Култовият рапър Sarafa представи незабравимите си хитове и с него на сцената бяха братята му, а Dee размаза със супер хитове и американски парчета. Един от най-добрите режисьори Shosho се забавляваше с музикалния продуцент Dexter в компанията на най-красивите дами и се наслаждаваха на специалната промоция на любима алкохолна напитка.
Купонът продължи до зори, за което се погрижиха DJ Fail & денс формация Sugar Wings.
Следващия четвъртък ще видите още култови рапъри като IMP, Wosh & Fееl и Dyamandy a.k.a Fleivara и супер сетовете на DJ Nora & DJ Fail, момичетата от Sugar Wings и разбира се любимия хост Негъра от Фарс.
За дамите вход свободен.
Направете своите резервации на тел: 0878 14 63 53 клуб „Грамофон

IMG_0029 IMG_0121 IMG_0168 IMG_0189 IMG_0312 IMG_0346