Поредицата на One Shot продължава през септември

One Shot поредицата на Facing The Sun се завръща на 4-ти септември 

В продължение на 3 месеца, Facing The Sun успяха да направят поредица от клипове, които  се следят с огромен интерес от българските хип хоп фенове.

Поредицата “One shot” определено е нещо, което не беше правено до сега в България. Едни от най-изявените българската хип хоп атристи и режисьори взеха участие в проекта.

Фронтменът на Ъпсурт Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче „Хип-хоп”. Това беше и старта на първи сезон.

Клипът беше първият от серията “One Shot”, продуциранa от FacingThe Sun, в която едно МС рапира, докато върви по улицата, а видеото е в един кадър.

След него взеха участие: Явката DLG, F.O., Dim4ou, Feel, Cherniq (YBBY) и Alex P.

Режисьори в първи сезон на поредицата са: Валери Милев за Ицо Хазарта, Явката DLG и Виктор Антонов – Rikk за Dim4ou, F.O.,Feel, Alex P и Cherniq.

След кратка лятна почивка, първи сезон ще продължи на 4-ти септември. Името на артиста, който ще продължи в поредицата се пази в тайна.

Facing The Sun направиха и първото по рода си One Shot Party, което се състоя в клуб “SUGAR”, а специални гости на него бяха Явката DLG и Madmatic.