Прея със супер тяло на Sofia Fashion Week

Поп-дивата с 15 килограма по-малко, за ревюто на “Biliana Yotovska label“ на Sofia Fashion Week, съобщават от bglife.club

За трети пореден път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе участие в най-престижното модно събитие в България – Sofia Fashion week. X-nrgy crew, Прея, балетът The Sеcret garden show, както и световният и европейски шампион по културизъм – Митко Димитров и забележителната Гери Дончева ще участват в шоуто, за да го превърнат от дефиле в един истински пърформънс. „Никога не изневерявам на себе си и този път съм подготвила истински спектакъл за представянето ни на Sofia Fashion Week.

Момчетата от X-nrgy crew ще Ви раздвижат, а шоколадовото момиче с кадифен глас и изцяло нова визия ще пее за Вас! Красивите момичета от The Secret garden show, по традиция ще дефилират с новите екипи, за да ги покажат в пълен блясък, а моята половинка в живота, Митко Димитров, ще ме подкрепи от сцената! Заслужава си да гледате! Ще Ви очакваме!” – разкрива част от подготовката на ревюто Йотовска, дни преди ексклузивната премиера в рамките на софийската модна седмица.

 

Снимки и инфо: bglife.club