ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 28 – СЕЗОН 2

ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 28 – СЕЗОН 2

Елена Брусарска отново на сцената, суинг танцьори и Киро Скалата в студиото на “Първа смяна”
В неделното предаване на Първа смяна, по 359 TV, гостуват суинг танцьори от Lindyhop Bulgaria (Дамян Найденов, София Георгиева и Елена Пенева).
Елена Брусарска разказва за премиерата на новия си сингъл “Недей да питаш“, който е вдъхновен от личния й живот, изпълнен с много силни чувства. Видеото е много чувствено и секси. Разказва за снимането на клипа на песента, което се е случило в ранните часове на денонощието в хотелска стая и целият екип са били принудени да пазят тишина дори и при снимките заради спокойствието на гостите.
Финален гост е топ фитнес инструктора Киро Скалата, който разказа накратко какво се случва с личния му живот, и че има втори син, който вече е на 10 месеца. Дава съвети на зрителите как да се грижат за телата си, и че не само фитнес тренировките са достатъчни за поддържането на стегната фигура, а е необходимо и да се вземат под внимание и всички останали дейности от ежедневието им.
Свежи, различни и зареждащи, всичко това може да видите тук:

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- ПЪРВА СМЯНА - ЕПИЗОД 28 - СЕЗОН 2

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 28 – СЕЗОН 2 tintinbg

Елена Брусарска отново на сцената, суинг танцьори и Киро Скалата в студиото на "Първа смяна" В неделното предаване на Първа смяна, по 359 TV, гос...

5.0

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.