ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 30 – СЕЗОН 2

ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 30 – СЕЗОН 2

Камелия Аврамова с мотор и костюм за хокеисти, Боби Ваклинов и Наско Михайлов в студиото на ” Първа смяна”
Ками – нашата “луда” водеща-адреналинка облече хокеен екип и показа, че и така е достатъчно секси. На гости на ” Първа смяна ” на 5 юни бяха лудият Дует 77, като двете момчета влязоха в студиото с мотор и хокейни екипировки. . За тях интересното е, че правят кавъри на популярни песни, които звучат нарочно ужасно, с благотворителна цел – хората да подпомагат хокейния отбор “Червена звезда”, като в замяна дуетът ще спре с ужасно звучащите музикални клипчета. .
Боби Ваклинов и Honn Kong представиха новото си парче – “Кирливата риза”. Обсъждаха предишните си съвместни проекти, златните скунксове на Боби Ваклинов и българската музикална индустрия, стиловите предпочитания и бъдещи колаборации.
Наско Михайлов говори за иновациите във Flyboard-a, участието му на международни състезания и новия сезон на “Shortcut”, който започва много скоро в ефира на 359 TV.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 30 – СЕЗОН 2

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
ПЪРВА СМЯНА – ЕПИЗОД 30 – СЕЗОН 2 tintinbg

Камелия Аврамова с мотор и костюм за хокеисти, Боби Ваклинов и Наско Михайлов в студиото на " Първа смяна" Ками - нашата "луда" водеща-адренали...

5.0

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.