Първо самостоятелно видео на „Леля Славея“ от трупата на Бичето. “ITs A (love) TRAP”!!!

Първо самостоятелно видео на „Леля Славея“ от трупата на Бичето. “ITs A (love) TRAP”!!!

Slavyana Egbelo – “Любовни Клопки”

Екзотичната Славяна Егбело, позната на публиката у нас като „Леля Славея“ – главно действащо лице в трупата на рапъра Бичето написа парчето „Любовни клопки“ по лични преживявания. Певицата, която играе сексапилната гимнастичка в клипа на Лора Караджова „Моя собствена игра”, където си партнира с модела Диляна Попова, зад гърба си има десетки участия във филми и клипове, както в България, така и в Америка. Тя живее зад Океана в продължение на 5 години.

В момента Егбело е при родителите си в Лондон, но избра да представи парчето и видеото към него първо в България. „Те са от дълги години тук, а аз в един момент почувствах, че искам да съм по-близо до тях и за това се преместих. Лондон не ми е любимото място за живеене, като цяло. Прекалено голяма лудница е, има много хора. А аз предпочитам по-спокойните места или поне да имам лесен достъп до такива, ако живея в такъв мегаполис.” – споделя Славяна и допълва: „В България бих искала да се върна, за да продължа да правя музика и с една дума да започна там, от където спрях. Тя е моята родина и аз я обичам до безкрай, липсва ми природата, климата и спокойствието. Там са хората, с които работя по своите музикални проекти. Те са ми близки приятели и аз много ги ценя.”

Поетеса по душа и музикант по призвание, Славяна Егбело написва първо припева на самостоятелното си парче „Любовни клопки“. Самата тя попаднала в такъв капан, се вдъхновява да създаде и стиховете. В останалото Слави се доверява музикантите, които създават най-големите хитове в меката на шоубизнеса. Мелодията, родена в САЩ, е обработена от рапъра Стефосникът, част от YBBY.

Идеята за клип се ражда спонтанно и певицата не се колебае да се обади на Валери Милев. „До последно нямах представа какво ще снимаме. Просто му се доверих. Той е скъп и близък до сърцето ми приятел. С него сме работили по десетки клипове през годините”, казва Славяна.

Верен на провокативното си изкуство, талантливият режисьор отправя предизвикателство не само към певицата, а и към публиката. „Слави, позволих си да сложа една ловна сцена.” – признава Милев, а зрителите ще бъдат провокирани с любовни моменти, сексапил и виртуозна хип-хоп хореография. Тя е дело на Пламен Андреев и Здравко Костадинов, а изпълнението е поверено на професионалистите от Studio Dance Zone – Искра Дукова, Никола Николов, Моника Костова и Здравко Костадинов.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- Slavyana Egbelo - "Любовни Клопки"

User Rating: 1.75 stars (4 votes).

★★★★★
★★★★★
Първо самостоятелно видео на „Леля Славея“ от трупата на Бичето. “ITs A (love) TRAP”!!! 2.4 5 5

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.