ЪпсурТно Хелоуин Парти

Партито ми е много по-добро от партито ти – празнувай Хелоуин с ЪпсурТ!

Има ли нещо по-добро от супер яко парти за Хелоуин? Има: супер яко парти за Хелоуин с ЪпсурТ! Можете да се убедите в това на 31 октомври, когато най-култовата българска хип-хоп група ще вдигне градусите в столичната зала Рейнбоу Плаза, в традиционната компания на красавиците от балет „Нова“, които ще блестят в специално подготвени за празника костюми.

Началото на „ЪпсурТното парти“ е в 23:00 ч., а за настроението ще се грижат още прелестната Мария Драгнева, позната от „Музикална академия“ (и гадже на Венци от ЪпсурТ), както и горещата DJ Cass, любима на редовните посетители в легендарния клуб Sugar, която наскоро отпразнува шумно 5 години от началото на успешната си кариера зад пулта.

Добавете към всичко това и чаровното присъствие на момичетата от балет Fame, подобаващо зловещ интериор с паяжини и всякакви други задължителни за празника елементи, обещанието на организаторите за още изненади – и ето ви доказателството защо ще можете спокойно да се хвалите на всички, които няма да присъстват, че „партито ми е много по-добро от партито ти“! Обаждайте се на приятели, подготвяйте костюмите и побързайте да си купите билет предварително!

Тел. за резервации: 0888 796 265

КУПИ БИЛЕТ:

flyer-halloween-grub