Quick Crew гостуват на The Center

1186164_10200670310264107_1820386899_n

До всички танцьори в България! Надяваме се да Ви заварваме в добра кондиция, добро настроение …и …с добър тен 🙂
Време е да подадем информация за предстоящият workshop на Quick Crew в София!
Преди лятото да започне ние се обърнахме към всички Вас с един призив. Призива да бъдем общество. Призива да бъдем искрени. Призива да бъдем съпричастни.
Тук е момента да Ви припомним това обръщение:
„Това е едно обръщение до всички танцьори на България. Обръщаме се към вас във връзка с посещението на Quick Crew в България. Някой се досетиха още когато Quick Crew публикуваха във Фейсбук снимката с датите и държавите, които им предстои да посетят през 2013г, че това са датите на летния танцов лагер на The Center. Време е, да потвърдим това, официално! Да, Quick Crew ще идват в България. Да, те ще преподават на нашите ученици през дните на лагера ни, ще спят, ще се хранят и ще се забавляват заедно тях, през всички дни. Вече закупихме билетите им. Новината за това вече се разпространява в залите ни. Записванията текат с пълна сила! С гордост можем да заявим, че обещанието, което дадохме на нашите деца през зимния ни танцов лагер в началото на годината, е на път да се осъществи по един чудесен начин.
Логично идва въпроса: Защо адресираме всички? Ами, защото искаме и Вие да вземете участие. Не в танцовия лагер. В една отделна дата. Искаме да споделим с всички хора, в сърцата на които трепти танца, това изживяване. Вярваме, че макар и ние да сме тези, които са осъществили и извели до споразумение контакта ни с Quick Crew (за което горещо благодарим на главния виновник всичко това да се случи – хореографката ни Стефания Стоянова), е редно да споделим нашето щастие и възможност в цялото танцово общество, а не да го пазим за себе си. Иска ни се дори да направим повече от това… иска ни се….всички заедно да направим едно добро!
Ако интересът е голям, за което искрено се надяваме…сумата ще надхвърли хонорара на Quick Crew…и нашето най –голямо желание е….всички пари, които ни останат….заедно да ги дарим на заведение за деца в неравностойно положение… Ей, така. От нас- танцьорите. Просто един жест към онези деца на България, които нямат възможността да изпитват удоволствията, които ние изпитваме….
Знаете ли…наскоро разговаряхме с един много популярен БГ рапър. Той каза: войната в БГ Рапа в момента не е между рапърите…между балетите е. И това е ужасно! От много, много години…хип хоп-а не е култура на доказване. Играта не се играе и състои в това, кой е по – добър. Реализират се личности. Отделни хора. Които са или достатъчно интересни за аудиторията, или не са. Това сме и всички ние – просто отделни хора, които вървят по своя път и се стараят да изживеят живота си по най – добрия начин, по който могат. Няма най – добър. Има просто различни хора. Всички ние, имаме едно общо нещо помежду си – и това е изкуството на танца. Това е магията на това да се изразиш с движение… да споделиш всичко, което се таи в гърдите ти със света…да застанеш и да заявиш: Ето, това съм аз! Ето, така обичам! Ето, така мразя! Ето, така ме боли! Ето, така го усещам аз!
Ето, това сме ние. Всичките, до един. И тази ни обща черта…може да генерира сила! Сила, която ние рядко, да не кажа никога, не използваме.
Има толкова много нещастие около нас….толкова мълчаливо протегнати ръце…които ние като повечето българи, улисани в ежедневието си, просто подминаваме. Сега… в този момент, можем да направим друго. Можем да бъдем добри. Заедно. Колкото и различни да сме. Заедно…за едни дечица, които имат нужда от това. Имат нужда от нас!
Зад нас не стои спонсор…зад нас не стои партия….зад нас не стои държава….стоим сами, стиснали в шепа сърцата си. И искаме да направим добро. И се надяваме…Вие да застанете до нас.
Георги, Ивайло, Мариела, Радостина, Олга, Калина, Ивета, Милица, Стефания, Томас, Йоана, Виктор.
The Center”
Workshop-a на Quick Crew в София ще се проведе на:
Място: гр. София
Адрес: бул. Сливница 245, ет. 3 / до метро станция „Лъвов мост”/ в DERIDA DANCE CENTER
Дата: 07 Септември 2013г.
Час: 11.00ч
Цена: 30лв
Местата са ограничени!!!
За предварително записване: office@thecenterbg.com
Заповядайте!

https://www.facebook.com/events/155468474649627/?fref=ts