Rakuten Viber пуска стикер генератор, с който потребителите ще превръщат своите снимки в уникални стикери

Потребителите вече могат да впечатляватприятелите си с персонализирани селфи стикери актуалнифрази, хора, събития или места

СОФИЯ, 18 септември 2019 г. — Rakuten Viber, една водещите платформи за комуникация в света, пусна нова функционалност – Create a Sticker (Създай стикер), с което позволява на потребителите да създават техни персонализирани стикери и стикер пакети. Така всеки може да изрази себе си със собствен стикер, който да предава емоциите по-добре от всяка дума.

В последните години, Viber обогати своя стикер маркет с хиляди стикер пакети, споделени над 30 милиарда пъти само в рамките на изминалата година. Сега водещото приложение за комуникация отключва нови възможности пред потребителите – да използват персонализирани стикери в чата. Независимо дали изобразяват приятел от компанията, домашен любимец, тематични събития или друго, потребителите могат да създават и изпращат свои стилизирани стикери, които буквално пресъздават всичко, което се случва в живота им.

Вече всеки във Viber ще може да създаде пакет от до 24 индивидуални стикера по три начина:
1. чрез стартиране на функцията за създаване на стикери в стикер маркета;
2. през стикер лентата от менюто под чата;
3. чрез заснемане на снимка и превръщането ѝ в стикер, директно от опциите за редакция.

Новата функционалност позволява на потребителите да:

  • оформят стикери: всеки може да увеличава, намалява, центрира, мести, върти всяка снимка и изображение, докато не избере идеалния ъгъл. Също така, всеки може да премахне фона от снимката, ако прецени.
  • украсяват стикери: след като веднъж снимката е нагласена и формата е избрана, потребителите могат да добавят драскулки (doodles), текст, други стикери и емотикони до получаването на идеалния и уникален по рода си стикер. Като дизайнери на техните персонализирани стикери, потребителите могат да решат дали да дадат право други хора да ги ползват в приложението, като маркират стикер пакета като личен или публичен. В допълнение, потребителите ще могат да сигнализират за нередности ако публичните стикери, създадени от други потребители, са в разрез с правилата на Viber.

Новата функционалност за създаване на стикери във Viber ще стане активна в следващите дни за Android в Google Play Store, а скоро и за IOS, и Viber Desktop.

Следи новостите около Viber, последвай общността на Viber за Bulgaria.

За Rakuten Viber:

В Rakuten Viber свързваме хората, без значение кои са и откъде са. Нашите потребители по света имат достъп до разнообразие от функционалности като индивидуални съобщения, видео обаждания, групови чатове, актуализации и дискусии с техните любими марки и известни личности. Ние предоставяме на нашите потребители сигурна и свободна среда, където да споделят емоциите си.

Rakuten Viber е част от семейството на Rakuten Group, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Rakuten Viber е официален канал за комуникация на FC Barcelona, както и официален партньор на Golden State Warrios за изпращане на съобщения и разговори.

Присъедини се към Viber сега и се наслади на най-доброто комуникационно изживяване в света.

Можеш да изтеглиш актуалните елементи от корпоративната идентичност на Viber от нашия brand center.