Рапър от Wu-Tang си отряза пениса и скочи от балкон

В момента Andre Johnson или Christ Bearer е в болница Cedars-Sinai Medical Center в стабилно състояние, но лекарите не дават гаранции, че половият му орган ще бъде възтановен.

По данни на полицията Christ Bearer, който е сред кръга на основателите на Wu-Tang Clan си е отрязал пениса и скочил от балкона на жилището, което обитава в Северен Холивуд. Въпреки скока от втория етаж рапърът е оцелял и е приет в болница с тежки наранявания и голяма кръвозагуба, но състоянието му е стабилизирано. Лекарите са успели да спасят живота на Andre, но шанса за възтановяване на репродуктивния му орган на изпълнителя е нищожен.

По време на инцидента Andre Johnson не е бил сам, но и хората около него твърдят, че всичко е станало за секунди и не са очаквали подобен развой на събитията. Според тях, не са взимани наркотици, които да предизвикат подобна реакция от рапъра. Повечето от очевидците са на мнение, че в случая става дума за психични проблеми и опит за самоубийство. От разказ на други хора живеещи в сградата обаче се разбира, че в деня на случката Andre се е държал като луд, бягал е по стълбите и е крещял нечленоразделно.