Рапърът Бебо и поп певицата с Александра със съвместен синг

Младият рапър Бебо, който нашумя с парчетата „Силен шот“, „Правя, к‘вото искам“ и „За нея“, пуска нов хит с наскоро дебютиралата Александра Александрова. Сингълът е дело на Бебо, Алекс и Studio Buster и се казва „Твоите очи“.

Видеото е реализирано от младия творчески екип на 22 Frames с режисьор Ивелин Илиев, асистент-реьисьор Асен Стоев и оператори Борко Мавров и …. В него участват танцьорите Цвета Димитрова и Божидар Величков от балет „Естрея“.

„Постарахме се да направим нещо истинско и красиво. Нещо, което хората да не подминат просто така. Песента е разговор между двама души, които са се разделили, но продължават да се обичат. Мисля, че много хора могат да се разпознаят в тази любовна ситуация,“ споделя Алекс.

„Идеята за песента ми дойде още миналата година, а пък желание за общо парче с Алекс имам откакто я видях във формата „България търси талант” преди четири години. Парчето е много различно – има рап, има R&B, има и жица, но най-вече има много любов. Много е важно да се създава истинска и качествена българска музика, изпълнена със смисъл”, разказва от своя страна Бебо,