Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

Рапърът F.О. засне уникална фотосесия на HoodStyle.bg, представяйки марките Dangerous DNGRSEckō Unltd. и Just Rhyse. Ето какво разказват колегите от hoodstyle.bg:

Raprt F.O. s raprski drehi antsung 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

F.О. е едно от най-отличителните лица в българския рап през това десетилетие. Той се наложи като един от най-модерните и атрактивни рап изпълнители с бързи флоуове, технични ритми, специфично присъствие на сцената и оригиналност.

Raprt F.O. s raprski drehi dngrs 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

Любопитна подробност е, че в началото на кариерата си F.О. се подвизава с псевдонима Fox–„лисицата”. Заради твърде разпространеното прозвище обаче, музикантът предпочита да го смени и посъветван от свои приятели, решава да го замени с F.О. Заради цензурата, той често се шегува с медиите, че псевдонимът му означава различни неща — ” flow on“, „funky one“ или още „Филип Огнянов“.

Raprt F.O. s raprski antsung 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

Фотосесията за HoodStyle.bg представя визията на модерния мъж–оригинален, динамичен и винаги в движение. Лекота в движението, удобство и качество на облеклото. Всичко това предлагат и модните брандове като: Dangerous DNGRSWho Shot Ya?Thug LifeJust RhyseECKO UNLTD., ориентирани именно към визията на модерния мъж.

Raprt F.O. hoodstyle 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bgF.O. DNGRS Hoodstyle 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

Освен с фотосесията за HoodStyle.bg, F.O. може да се похвали и с излизането на дългоочаквания си дебютен албум „Митеви”

fo preslava hoodstyle photosession 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

Идеята за него се ражда през 2015 година, специално за сватбата на Михаил Митев (F.O.) и Преслава Митева (Peeva). Двамата решават да изненадат гостите си, като им подарят специално подготвен албум с 5 песни, сред които и хитът спечелил стотици фенове–„Личната”.Песента е написана специално за техния сватбен танц.

fo preslava hoodstyle 300x200 - Рапърът F.О.с нов албум и уникална фотосесия за HoodStyle.bg

“Сватбата ни беше през 2015 и се радваме, че вече имаме възможността да представим албума Митеви. Усетихме силен порив да го направим заради двете ни най-лични събития–появата на децата ни Мишел и Радимир”, казва F.O. и Peeva.

След излизането на дебютния албум, предстои да чуем и втория самостоятелен албум на рапъра F.O –„До Ре Ми ФО”.

Снимки и инфо: hoodstyle.bg