RDMK заснеха летен хит в АРТЕ

RDMK заснеха летен хит в АРТЕ

Най-щурите родни музиканти останаха очаровани от интериора на петзвездния хотел

Най-лятната банда в България, RDMK, позната до неотдавна като Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, за поредна година избухна със страхотно свежо парче. Песента е със странното име “Mojo”, което RDMK обясняват като онова нещо вътре в теб, което те кара да правиш готини неща, да твориш, да си себе си и да продължаваш напред.

Музикантите заснеха новото си видео сред интериора на Arte Spa&Park Hotel във Велинград. Те бяха впечатлени от кокетния алпийски стил и комфорт на петзвездното бижу в СПА столицата на Балканите. Снимките продължиха цял уикенд, а парчето е част от чисто новия албум на групата – “The All Boom”. Той включва 15 трака, измежду които се нареждат някои от най-големите им хитове като “Бича си айляк”, “Дневен ред”, “Запали”, “Остави” и други.

Момчетата споделиха, че се готвят за поредно силно лято с лятно турне под мотото “The Mojo Tour”. Те обещаха отново да бъдат гости на Arte Spa&Park Hotel, но този път в ролята на туристи, за да могат да се възползват от вълшебните спа терапии, които се предлагат в СПА центъра към комплекса.

За последните 5 години RDMK са синоним на лятно настроение и не изневеряват на стила си.
Видеото към “Mojo” вече може да се гледа по всички музикални канали, радиа, както и в YouTube. То е дело на режисьора Тодор Велев – Tokko.

Review

5.0
★★★★★
★★★★★
Summary:
★★★★★
★★★★★
- RDMK заснеха летен хит в АРТЕ

User Rating: 0.00 stars (0 votes).

★★★★★
★★★★★
RDMK заснеха летен хит в АРТЕ tintinbg

Най-щурите родни музиканти останаха очаровани от интериора на петзвездния хотел Най-лятната банда в България, RDMK, позната до неотдавна като Rudi,...

5.0

Leave a Reply

*