Rihanna: “Искам новият ми албум да е вечен”

Rihanna: “Искам новият ми албум да е вечен”

Осмият албум на Rihanna все още няма нито име, нито насрочена дата за премиера, но изпълнителката сподели още няколко детайла за дългоочаквания проект. Докато промотира анимационния й филм “У дома”, певицата говори с MTV News за продължението на албума й от 2012-та “Unapologetic

 

“Направих много песни, които са наистина големи и слушани. После исках да се върна към – не че тези песни не бяха истинска музика – но исках да се фокусирам върху неща, които са наистина истински и ще бъдат усещани вечно.”, сподели тя.

 

 

РиРи призна, че някои от миналите й хитове също не са изветрели с времето, но се надява новия й материал да “надвие времето”

 

“Искам песни, които да мога да изпълнявам и след 15 години. Искам албум, който да мога да изпълнявам след 15 години. Не просто песни, които да изветреят. Дори и сега откривам за себе си, че не искам да изпълнявам доста от собствените ми песни на сцена. Просто не ги чувствам. Затова искам да направя песни, които ще бъдат вечни.” 

 

За сега, част от албума ще е хитът “FourFiveSeconds“, който е featuring с Kanye West и Paul McCartney, както и “American Oxygen” – хит, който изпълнителката представи на March Madness.

 

 

 

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.