Ryan Leslie с двучасов концерт в Sofia Live Club

_DSC2562Снимка за :Albert Chernogorov

 

Световноизвестният R&B изпълнител, продуцент и музикант Ryan Leslie представи най-новият си албум – “Black Mozart” и на българските си фенове.

Двучасовият концерт в Sofia Live Club беше един истински празник за всички r’n’b меломани в България.
Освен с филм за турнето си, г-дин Лесли  изненада българските си фенове и с официалният тур DJ-ТAM-R, който подгряваше до последно публиката с най-яките черни хитове.
Фенове в Sofia Live Club успяха да чуят всички песни от албумът “Black Mozart”, които Ryan изпълни с помощта на брилянтният си екип от музиканти. Определено “History” и “Black Mozart” накараха феновете му да останат без глас.
Разбира се нямаше как да не изпее и “Addiction”, която беше оставил за към края на концерта си.

Като цяло концертът беше с много музикантска насоченост и само истински ценители на r’n’b музиката и музиканти, можеха да се насладят с истинско  удоволствие на “Black Mozart”.

Организаторите от Symphonics ни споделиха още няколко бъдещи проекти на Ryan Leslie за България, но  ще изчакаме официално съобщение, за да Ви го представим.
От българска страна концерта започна страхотно с подгряващото участие на Бобо, Лора Караджова, Кристо, Jahmmy, Mey LoLas & Band,Rudi, Duli, Muden & Kukusheff, N.A.S.O, Bugs, както и македонската супер звезда – Тони Зен.

 

Скоро може да видите репортаж и повече от концерта в предаването URBN CULTURE по URBN.ME/ Playurbn.bg