Santa Rapz – коледно рап парти

1469817_760096417338049_655550209_nНаближава Коледа, прозорците се заскрежават, снeгът вали на парцали, а на теб ти се избухва на пълни обороти. Значи четеш правилното нещо!

На 20 Декемврu SANTA RAPZ ще дойде от ледения Бронкс за да взриви колоните в клуб „8BALL”.

Зад микрофоните ще застанат работниците от неговата фабрика за МС-та: CMA, BZD, PRIM, MAZATA, BOGI и ANEKDOT.
В торбата си със подараци той специално ще ти e донесъл парещите рими на IMP и нещо което едва ли си чувал на скоро, хип-хоп изсвирен наживо от група „R.T.F”.
Шейната с пулта и грамофоните естествено ще бъде дърпана от неговите верни DJ-и: BRIGX, MAYO и BUSHMAN, а след 02:00 часа те ще бъдат сменени от дръм и басс и дъбстеп машините SOUNTEROR, JUNKY JESUS и TECH FREAK, които ще накарат дори и крушките във твоя дом да примигват.
Хост на събитието ще бъде GODZILLAS, който ще те връхлети със своя непринуден хумoр и множество изненади, за които дори не си и подозирал, че могат да съществуват.

За малко да забравим да ти споменем, че сме подготвили и OPEN MIC BATTLE под зоркия поглед на PRIM, а наградите за него са любезно предоставени от нашите спонсори CAPTAIN MORGAN, TRIP HOUSE, 4:20 SHOP и OGS.

Така че те съветваме да направиш няколко бели защото SANTA RAPZ не обича послушните деца, и ако искаш на Коледа и на теб да ти се случат чудеса просто ела и се забалявай с нас!

Повече информация за ивента тук:
https://www.facebook.com/events/668769643175663/?fref=ts