Сантра и Атанас Колев са новите герои в стикерите на Viber

Стерео стая и Сантра продължават успешната си колаборация с лидера в мобилните приложения за комуникация Viber. От вчера в българския магазин за стикери е наличен чисто новият пакет #ВТвояЧест, в който главни герои са именно Сантра и Атанас Колев.

„С теб е най-добре”, „Яко ми звучи”, „Късно за романтика”, „Не ми убивай кефа” са само част от култовите изрази, включени в пакета. „Избрахме емблематични фрази от наши песни, които освен забавни, са често използвани в разговорите в ежедневието. В комбинация със свежи рисунки се получи нещо много готино, което съм сигурна, че ще се хареса на хората,” коментира Сантра.

Публичният чат във Viber на Сантра и Наско #ВТвояЧест – www.viber.com/vtvoyachest, който излезе с появата на едноименния им дует, се превърна в един от най-бързоразвиващите се български такива. Освен разговори и игри между двамата изпълнители, последователите имат възможност да проследят и чатовете им със специални гости. Участие в проекта взеха Мария Илиева, водещият от радио The voice Жорж, BASHMOTION, както и редица фенове, спечелили разговор с любимците си чрез игрите им в социалните мрежи. Тепърва предстоят още много подобни изненади, издават изпълнителите.
Създаването на специални стикери #ВТвояЧест е логичното продължение на партньорството между Сантра, Атанас Колев и Viber. Художник на героите е Силвия Радулова, а дизайнът е дело на Антонио Асенов – Точката. Стикерите #ВТвояЧест са достъпни безплатно в стикер маркета на Viber и на адрес: http://viber.com/stickers/santranasko_bg.