Сантра напусна шоуто “Музикална академия”

Сантра

 

Сантра се появи като цвете с разкошна бяла рокля тип лале.

Водещият Андрей каза, че по-скоро прилича на кокиче, а Люси Дяковска я оприличи на Тинкърбел. Все пак болното гърло на Сантра оказа влияние и макар според журито тя да се представи добре само 36,6% от зрителите гласуваха за нея и тя напусна шоуто. Сантра пя песента на Ed Sheeran “Give me love” с Дичо, a второто й парче бе на Мария Илиева “Сама”. Здравко не пропусна да каже че има много секси низини в изпълнението й, а Люси настояваше, че тя трябва да остане в шоуто.

В началото на шоуто имаше остър “дебат” честно ли е Кичка Бодурова всеки път да пее свои песни, които тя познава много добре, а всички останали в академия да трябва да учат и репетират нови. Повечето участници в Академия казаха, че това не е проблем за тях, единствено Прея изрази мнение, че това е привилегия.

Кичка се защити с аргумента, че не я притеснява ученето на нови песни, защото тя има личен рекорд, при който е успяла да запише 14 за два дни. Хората не познават творчеството й, защото 20 години е зад граница. Тя разясни, че нейната цел не е победа, а представянето на песните й в шоуто. Рут Колева коментира, че е най-добре да се променят правилата и хората да не гласуват за Кичка, за да може 100-те хиляди лева да ги спечели някой, който наистина ще промени живота си с тях.

Етиен и Сантра

Сантра и Георги