Сантра в интервю за Avtora.com

Сантра в интервю за Avtora.com

santra-predstavq-ekskluzivno-kysno-za-romantika-na-scenata-na-359-hip-hop-festival-155632

Вижте какво каза Сантра пред Avtora.com. Хареса ни и решихме да го споделим и с вас.

Поп звездата Сантра пред Avtora.com за новото й видео “Късно за романтика”, американската RnB звезда Ciara и още…

Avtora.com: Здравей и честито ново видео! Разкажи ни защо реши да се довериш изцяло на Криско за реализацията на “Късно за романтика”? Той ли е най-добрият музикален продуцент в България в момента според теб? Планирате ли да запишете общо парче?

Сантра: Не знам дали може да се класифицира като най-добрия, защото не знам как се измерва кой е най-добрият музикален продуцент.

Със сигурност обаче мога да кажа, че е един от много талантливите. Доверих му се, защото е страхотен професионалист и е доказал с работата си, че проектите му са успешни. Относно дуета – засега нямаме такива планове.

.: Как върви работата по албума ти? Ще успееш ли да го пуснеш през септември, както беше планирала? Разкрий ни заглавието му…

Сантра: За съжаление няма да успея за септември… но със сигурност съм на тази линия. Имаше някои отклонения и пречки по пътя на този проект, но не съм се отказала.

Засега  не мога да се ангажирам с точен срок. Надявам се да се случи максимално бързо, ще работя усилено в тази посока.

.: Подгряваше Ciara на 359 Hip Hop Festival 2013 в Пловдив – разкажи ни повече за срещата ви. Да очакваме ли скоро дует между Сантра и Ciara?

Сантра: Да се срещна с нея беше страхотно. Изключително харизматична и чаровна! Относно дуета – обещала съм й го. Чака да й се обадя : )

Вижте цялото интервю в този линк на Avtora. com http://www.avtora.com/news/2013/07/01/santra_obestala_sum_duet_na_ciara_chaka_me_da_j_se_obadya

Leave a Reply

*