СЕМ няма да свали от ефир “Видимо доволни”

Мария Стоянова, член на Съвета за електронни медии (СЕМ), сподели пред информационна агенция “Фокус”:СЕМ няма никакво намерение да спира каквито и да е песни от българския ефир.Става въпрос за едно недоразумение в публичното пространство. Работи се по-конкретни сигнали от граждани, които са ни сезирали. Двама жалбоподатели са адресирали към СЕМ възмущение от използването на въпросната песен „Видимо доволни”, в предаване на музикална телевизия”.

Цялото официално обръщение на Мария Стоянова от СЕМ вижте тук:
http://www.focus-news.net/news/2014/08/28/1959287/sem-izvarshva-proverka-po-signal-vav-vrazka-s-pesenta-vidimo-dovolni-na-krisko-i-mariya-ilieva.html

За броени минути новината, за свалянето на тоталния хит на Криско и Мария Илиева “Видимо доволни”, обиколи всички медиите и социалната мрежа. Появиха се всякакви коментари от фенове и почитатели на парчето, разбира се, не липсваха и коментари от хора, които не са почитатели на изпълнителите.

Появиха какви ли тези и коментари, защо се е стигнало до тук. Намесиха се политически теми, социални теми, поп фолк и какво ли още не.

За радост на всички фенове и почитатели на българската музика, няма да има свалена българка песен от музикалния ефир.