SILENT CITY & 4PK, UNKLE BILLY с лайв в бар “Blow”

За нас е огромно удоволствие да ви информираме за предстоящата свръх-мощна поредица от концерти, които ще сполетят София.
В продължение на няколко седмици всички артисти от българския музикален лейбъл XPRSN ще взривяват новия клуб BLOW със свои самостоятелни и колабориращи концерти.

Началото на маратона ще бъде дадено на 6-ти Март (четвъртък) от Silent City & 4PK, като след това ще бъдат последвани от Leshper Art Crew, Nowallz, Vansan, MD Beddah, Fogg, Apo & Nevena и BO.

Всеки хип-хоп ивент ще бъде изкусно подплатен от лудите селекции на UNKLE BILLY, които всички вече познаваме като официалния DJ на лейбъла XPRSN.

Apo & Nevena и BO ще ни пренесат в един друг необятен свят на качествената и красива музика, където ще можем да чуем и да се насладим както на старите, така и на новите им проекти.

По време на концертите се очаква да чуем както самостоятелните, така и взаимните проекти на артистите от лейбъла, така че се гответе и за много изненади.
Всички дати и подробности около маратона ще бъдат обявени съвсем скоро.

Интересен факт, които можем да вмъкнем е, че XPRSN наскоро обяви датата, на която ще отпразнува 10 години от своето съществуване и това е 18.08.2015 – 10 години по-късно след като повечето от артистите се запознават и обикват като приятели на ‘‘ Хип-хопа на Балканите ‘‘ , които бе проведен в Пловдив на 18.08.2005г. Ден, който променя пътищата на всички им, така че догодина очакваме да отпразнуват подобаващо.

Вратите отварят точно в 21:00 ч.

Вероятно BLOW е единственото място, където ще имаме възможността да чуем всичките артисти на XPRSN безплатно.