Silent City представя албума “Енергия” (линк за сваляне)

Silent City пусна своя албум “Енергия” за безплатно сваляне. В проекта са включени 12 парчета, които са разделени на две – ден и нощт.

Silent City – ЕНЕРГИЯ албум (ЛИНК)

Ето какво споделиха от групата за своя албум:

Този албум е резултат на развитието ни като група през последните няколко години и събира най- доброто от нас за този период. Съдържа 12 нови песни разделени на две части – ДЕН и НОЩ. В първата част са по-леките и спокойни тракове, а във втората са енергичните и агресивните.

Back Cover

Избрахме тази концепция, защото перфектно описва нашата същност – ние сме нощни птици, спящи през деня и ловуващи през нощта. В нашия музикален бунт се включиха изпълнителите Дани Симеонова и Павел Кожухаров (Smo), както и бийт гурутата – Христо Христов (D-Prezz Beats), Боян Христов (Skull) и Тафо Великов (Digital Nottich).

Благодарим ви, че обогатихте нашето дело! Повечето песни са направени, за да се изпълняват на живо, затова и кръстихме албума „ЕНЕРГИЯ“. Заради енергията от взаимодействието между хората пред и на сцената, която ни вдъхновява и зарежда. Заради магията, която се случва само там. Заради онзи заряд във въздуха, онова усещане, което можеш да изпиташ само на концерт, независимо дали си артист или част от публиката.

Албумът символизира борбата ни с шаблона в музиката в днешно време и превръщането на изкуството в излишество. Всички правят бизнес, после музика, затова подаряваме албума безплатно!

Всички пускат продукция според сезона и търсенето, затова ние го пускаме когато искаме! Всички залагат на лесното и простотията, затова песните ни са стилни и стойностни и докато всеки се опитва да прави безопасна музика, нашият звук ще те вдигне във въздуха!

Ти вече си един от скачащите. УСЕЩАШ ЛИ ЕНЕРГИЯ, ЗНАЧИ СМЕ НАБЛИЗО!