Скандау задават нов тон в музикалната действителност в България

Тото и Лъчо са интернет и музикалната сензация Скандау, която не спира да дава на феновете си точно това, от което имат нужда – музика без аналог у нас

Хит след хит, клип след клип, двамата музиканти от група Скандау не спират да изненадват феновете си дори и броени дни преди най-големия си концерт. Зала Арена Армеец се очаква да се “спука по шефовете” на 6 април, а скандиращата вълна “Скандау Богове” вероятно ще се чува в радиус от няколко километра около локацията. Билетите отдавна са разпродадени, а феновете тръпнат в очакване. Тото и Лъчо обаче обявиха  в не едно интервю, че спират с участията по клубове, заведения и дискотеки до концерта. И удържаха на обещанието си. Истината е, че след голямата вечер на 6-то април, ситуацията няма да се промени.

Тото и Лъчо определено задават тон, не само в хитовете в музикалните чартове, но и в музикалната действителност в България. Двамата дават старт на една тенденция, която само най-големите музикални звезди следват, а именно концерти, а не клубни участия. Концертните им изяви се очаква да се пренесат и отвъд границите на страната ни, а защо не и на континента?

Скандау определено ще се опитат да превъзпитат българската публика на една доста по-висша концертна култура и музикално преживяване, което да си заслужава.